Crucea din Hendaye (Franta)

crucea hendaye

Ca o scurta introducere, pentru a va lasa apoi sa descoperiti detaliata intreaga poveste (engleza) aici : http://2012istheend.com/Cross_at_Hendaye___2012.html . In sud vestul regiunii Basce, Franta, in orasul Hendaye se afla Biserica Sf. Vincent. Aici se afla amplasata o cruce monument, din piatra, asezata pe un piedestal. Nimic nefiresc se poate spune insa, la o privire in detaliu, acest monument poarta mai multe inscripti si reliefari care, dupa cum veti vedea, reprezinta o codificare a unor mesaje dincolo de imaginatie… insa hai sa vedem cum a ajuns acest monument acolo : se spune ca a fost construita undeva in jurul anilor 1600 fiind ulterior mutata la Hendaye in anii 1800, deci 200 de ani mai tarziu. Se mai spune ca de constructia precum si mutarea crucii s-a ocupat (finantand) o veche societate crestineasca, denumita “Rosicrucians”.  Tot mai multa lume crede ca acest monument contine codificate informatii de avertizare, privind un eveniment major crucial ce va avea loc in viitorul nostru imediat… iata cateva dintre acestea :

hendaye_order2

hendaye_oh_cross

hendaye2

Fulcanelli, este cel care a descifrat codul acestui monument si care se pare ca prezinta multe similitudini cu ultima carte pierduta a lui Nostradamus, despre care am scris mai devreme. Cine este Fulcanelli ? Adevarata sa identitate a ramas necunoscuta pana in zilele noastre…insa  se spune ca a trait in perioada 1839-1953 si ca este un pseudonim folosit spre sfarsitul secolului XIX de catre un alchimist si scriitor ezoteric francez. Fulcanelli este cunoscut si sub denumirea de Maestru Alchimist, astfel ca decodificare monumentului reprezinta un punct de vedere bazat pe cunostintele si viziunile alchimiste ce au la baza conceptul ca totul incepe si se termina prin foc. Iata un sumar al descifrarii crucii de la Hendaye, invitandu-va din nou sa accesati linkul de mai sus pentru a citi intreaga poveste :

Crucea din Hendaye este o reprezentare fizica a crezului vechilor crestini, a rosicrucianilor si a alchimistilor cum ca sfarsitul lumii se apropie cu repeziciune si va fi unul prin foc. Multi cred, amintind doar de Nostradamus, Codul Biblic, NASA, ca o cometa uriasa va trece foarte aproape sau chiar va lovi planeta in 2012. Poate fi aceasta a doua venire a lui Christos cum este prezentata in Biblie ? Multi cred ca da, iar monumentul crucii de la Hendaye este doar un alt avertisment privind marele final din 2012.

Leave a Reply